FAQPortaalZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggenIndex

Deel | 
 

 Coro-Coro scans van Augustus beginnen uit te lekken!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Biggy
Admin
Admin
avatar

Friendcode HeartGold 3352 6882 0099
Friendcode White 0519 4373 4227
Friendcode Black 2 1206 7109 2010
Favoriete Pokémon Infernape
Woonplaats Nieuwpoort
Sterrenbeeld Ram

BerichtOnderwerp: Coro-Coro scans van Augustus beginnen uit te lekken!    12/07/13, 08:47 am

De eerste afbeeldingen van het aankomende Coro-Coro magazine zijn bekend, en bevatten een heleboel nieuwtjes. • Zo zijn de types en de achtergrond van de 2 Legendarische Pokémon bekend:

  * Xerneas is van het nieuwe Fairy-type, en staat bekend als de Pokémon van het leven. Hij kent de nieuwe ability "Fairy Aura", welke de kracht van Fairy-type aanvallen verhoogt, en bovendien kent enkel Xerneas de nieuwe aanval "Geo Control", welke 7 verschillend gekleurde energy-stralen uit de grond doet opstijgen.

  * Yveltal is van het Dark/Flying-type, en staat bekend als de Pokémon van vernietiging. Ook Yveltal heeft een nieuwe ability, nammelijk "Dark Aura", welke de kracht van Dark-type aanvallen verhoogt (zoals Xerneas' "Fairy Aura" doet met Fairy-type aanvallen). En net al Xerneas heeft ook Yveltal een persoonlijke aanval: "Death Wing". Voor deze aanval  verzamelt Yveltal duistere energy uit de hemel, om deze los te laten op z'n tegenstander.

 • En er zijn ook nieuwe Pokémon bekend.

  * De eerste is Goronda, de aggressive Pokémon. Goronda is de evolutie van Pancham en is van het Fighting/Dark type. Hij is 2.1m groot, en weegt 136kg. Hij heeft de ability "Iron Fist" en kent de aanval "Hammer Arm".

  * Het kleine, blauwe, inktvis-achtige wezen heet Maika, en is de  Revolutie Pokémon. Hij is van het Dark/Psychic type, is 0.4m groot, en weegt 3.5kg. Hij kan gevonden worden met de abilities "Contrary" of "Suction Cup", en kent een nieuwe aanval van het Dark-type, genaamd "Turn Over". Deze verdraait wijzigingen aan de Statussen, dus bv attack verhogen wordt attack verlagen.

  * De paarse pijlinktvis met een medusa-kapsel heet Karamanero, de ommekeer-Pokémon. Karamanero is de evolutie van Maika en is van het Dark/Psychic type. Hij is 1.5m groot, weegt 47kg en kent de aanval "Hypnosis".

  * De roze vogel heet Shushupu, en is de Parfum Pokémon. Zoals je kunt verwachten is ook deze Pokémon van het Fairy type, en kent de aanval "Aromatherapy". Hij is 0.2m groot, weegt 0.5kg, en heeft de ability "Healer".

  * De suikerspin met een gezicht heet Peropuff, en is de (hoe kan het ook anders) Suikerspin-Pokémon. Hij is van het Fairy type, is 0.4m groot, weegt 3.5kg, en kent de nieuwe ability "Sweet Veil", welke in slaap vallen voorkomt. Peropuff kent ook een nieuwe aanval, "Drain Kiss".

 • Het nieuwe Pokémon Search System (PSS) kent een heleboel nieuwe mogelijkheden, en is het nieuwe verbindingspunt voor het nieuwe Global Trade Station.

  * Een andere functie, de Holocaster, dient als een soort nieuwsuitzending, en bezorgt je het officielle nieuws, nieuwtjes over gevechten, en evenementen.

  * Er is ook een functie, genaamd "Miracle Trade", maar meer dan de naam is er nog niet bekend.

  * Er zullen ook enkele sociale-plugins geintegreerd zijn, die speler in staat stellen hun voortgang te delen (zoals hoe je je eerste Badge ontving, de League versloeg, ...), en deze functie laat je ook speciale krachten gebruiken om je te helpen tijdens je reis (zoals je actieve Pokémon een extra krachtboost geven).

 • ... En nog wat andere nieuwtjes:

  * Honedge heeft de ability "No Guard".

  * Pancham en Maika zullen met een nieuwe methode evolueren in Goronda en Karamanero. Hoe dit in z'n werk zal gaan is nog onbekend.

  * Pokemon exclusief te vinden in "Pokémon X": Clauncher, Peropuff

  * Pokemon exclusief te vinden in "Pokémon Y: Skrelp, Shushupu

  * De professor van deze regio heet Professor Platane. Zoals elke Pokémon-professor is ook deze genoemd naar een boom, de Plataan. Deze Professor zal je tijdens je reis meerdere keren uitdagen voor een gevecht.

  * Er zijn 2 Gym-leaders bekend; Citron en Zakuro. Het is nog niet bekend welk type gym deze 2 zullen hebben.

  * Het slechte team van de Kalos regio heet Team Flare. Hun doel is simpelweg rijk te worden.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.pokevana.be
 
Coro-Coro scans van Augustus beginnen uit te lekken!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Dubbele Draft M13, 12-8-2012
» WPN Qualifier 21 Augustus (Leeuwarden)
» Vrijdag 14 augustus: Standard
» Vrijdag 21 augustus: FNM Modern
» Zondag 2 augustus - Vintage (met proxies)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokévana :: Pokévana :: Nieuws-
Ga naar: