FAQPortaalZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggenIndex

Deel | 
 

 Meer nieuwe Pokémon!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Biggy
Admin
Admin
avatar

Friendcode HeartGold 3352 6882 0099
Friendcode White 0519 4373 4227
Friendcode Black 2 1206 7109 2010
Favoriete Pokémon Infernape
Woonplaats Nieuwpoort
Sterrenbeeld Ram

BerichtOnderwerp: Meer nieuwe Pokémon!    11/09/13, 01:39 pm  • Zoals eerder al gemeld zijn de pagina's van het nieuwe Coro-Coro Magazine volop aan het uitlekken, en zijn er nieuwe Mega-Evolutie's van Garchomp en Mewtwo bekend. Mega-Garchomp krijgt buiten een nieuwe vorm ook een andere Ability, "Sand Force". Mewtwo krijgt dan terug 2 Mega-Evoluties (1 voor X en 1 voor Y), waarvan de ene nu al een tijdje bekend is, oa door z'n hoofdrol in de 16de film. De 2de Mega-Mewtwo is Psychic/Fighting van type, kent Steadfast als Ability, en zul je enkel in Pokémon X kunnen vinden, terwijl de eerder bekend gemaakte Mega-Mewtwo enkel in Pokémon Y zal voorkomen.

  • Ook zijn de Japanse namen bekend van de evoluties van de Starter-Pokémon (de stage 1-evoluties, voor alle duidelijkheid). Zo evolueert Hariboogu uit Chespin, is deze ook van het Gras-type, en kan deze Mud Shot leren. Teerunaa is Fennekin's evolutie, is van het Fire-type, en leert Psycho Cut (wat de hoop voor een Fire/Psychic stage 2 doet stijgen). Gerogashira, Froakie's evolutie, is van het Water-type leert Bounce.

  • En zoals elke eerder verschenen generatie (op GEN2 na dan), heeft ook deze generatie nieuwe Fossil Pokémon. Deze zijn dit maal een bruine T-Rex van het Rock/Dragon-type, met als Japanse naam Chigorasu. Deze heeft ook een nieuwe Ability, "Hard Chin". Deze Ability verhoogt de kracht van Bijt-aanvallen zoals Crunch en Bite. De 2de is een blauwe Brontosaurus van het Rock/Ice-type, met als Japanse naam Amarusu. Ook deze heeft een nieuwe Ability, nammelijk "Freeze Skin". Deze stelt Amarusu in staat al z'n Normal-aanvallen in aanvallen van het Ice-type te veranderen, en de kracht van deze aanvallen te versterken.

  • Verder zijn er ook 2 compleet nieuwe Pokémon bekend: Torimian, een witte Normal-type Pokemon (welke in een fout van de laatste Pokemon Direct was terug te vinden).Hij heeft Fur Coat als Ability, welke de kracht van aanvallen die contact maken halveert. Het is net een Poedel, want je zult de haren van deze Pokémon kunnen trimmen op meerdere manieren. Nyaonikusu (hoogstwaarschijnlijk Meowstick in het Engels, als we eerder geruchten mogen geloven), is een kat van het Psychic-type, heeft een groot onderscheid tussen zijn/haar beide geslachten, want elke van beide kent andere aanvallen. De mannelijke Meowstick's kennen vooral agressievere aanvallen, terwijl de vrouwlijke Meowstick's meer ondersteunende aanvallen kent. De ability van Meowstick kan Keen Eye of Infiltrator zijn. De mannelijke staat links op de afbeelding, en de vrouwlijke rechts.

  • Ook op gebied van Type's en voordelen zal er het een en ander veranderen. Want zo zullen aanvallen van het nieuwe Fairy-type super effectief zijn tegen Fighting, Dark, en Dragon-Pokémon, en zullen Pokémon van dit nieuwe type zwakte hebben aan Steel en Poison (2 van de minst gespeelde types, wat voor een interessante verandering zou kunnen zorgen). Fairy Pokémon kunnen veel Fighting-, Dark-, en Bug-aanvallen aan, maar Fairy-aanvallen zijn niet zo effectief tegen Steel, Fire, en Poison-Pokémon. Ook hebben Dragon-aanvallen geen enkel effect op Fairy-Pokémon. Ook goed om te weten: Steel verliest z'n voordeel tegen Dark en Ghost-aanvallen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.pokevana.be
 
Meer nieuwe Pokémon!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Flying / Exalted
» Stand: actie nieuwe spelers
» Nieuwe set: MTG Conspiracy
» En weer een nieuwe noob in Gensokyo.
» Nieuwe ruiler

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokévana :: Pokévana :: Nieuws-
Ga naar: